[0] Mee in Mokum


Mee in Mokum


 

100 jaar Amsterdamse School

Mee in Mokum heeft 2 rondleidingen waarin de Amsterdamse School prominent voor komt.
De Pijp (klik hier) en Etty Hillesum (klik hier).

Amsterdam ontdek je het beste wandelend met een Mee in Mokum gids die zijn stad van haver tot gort kent. Luister naar persoonlijke verhalen en anekdotes, ontdek onverwachte details en verborgen plekjes en geniet van de Amsterdamse sfeer.

Onze gidsen zijn vrijwilligers, rondleiden is hun hobby en passie.

U loopt in kleine groepen. Komt u met meer dan 10 personen, wordt uw groep gesplitst. Er is geen minimum aantal personen voor een wandeling.
Een stadswandeling duurt ongeveer tweeënhalf tot drie uur, inclusief een stop om iets te drinken of te eten als u dat wenst. De kosten daarvoor zijn voor eigen rekening.
Kosten: € 10,00 per persoon, kinderen tot 12 jaar en Stadspashouders € 5,00.
 

Reserveren 

Onze reguliere stadswandelingen starten, tenzij anders vermeld, om 11.00 en 14.00 uur vanaf onze vaste locatie: Museumcafé Mokum, Amsterdam Museum, Kalverstraat 92.
Een stadswandeling kunt u uiterlijk één werkdag van tevoren tot 15.00 uur reserveren. Reserveringen voor het weekend moeten uiterlijk vrijdag vóór 15.00 uur zijn ontvangen. Heeft u eerst nog informatie nodig, bel dan 020-625 1390, op werkdagen van 13.00 tot 16.00 uur.
 

Andere wensen?

Wilt u een wandeling in een andere taal dan Nederlands, Engels of Duits, of een wandeling in een bepaalde buurt, een andere starttijd en/of locatie, gidsen in bus of boot? Vraag deze aan (vijf werkdagen van tevoren) en zet uw wensen in het opmerkingenveld of informeer telefonisch naar de mogelijkheden.
Met onze 100 gidsen kunnen wij aan bijna alle wensen tegemoet komen.
N.B. Voor ons is dit ‘maatwerk’, we hebben in dit geval een verwerkingstijd nodig van zeker vijf werkdagen.


Betalen

Bij voorkeur elektronisch via iDeal of door overmaking van het verschuldigde bedrag op rekeningnummer NL40 INGB 0004833101  t.n.v. Stichting Gilde Amsterdam o.v.v. uw ordernummer.
U kunt ook contant betalen aan de coördinator op de dag van de wandeling.

 

Korting met Stadspas Amsterdam

Bent u houder van een Stadspas Amsterdam? U betaalt € 5,00.
Kruis bij uw reservering 'Stadspas' aan; bij aanvang van de wandeling toont u de pas aan de Mee in Mokum medewerker.

 

Geef een stadswandeling cadeau

Bent u op zoek naar een origineel cadeau? Wilt u anderen een leuk dagje uit bezorgen? Geef een wandeling door Amsterdam cadeau. Maak € 10,00 of een veelvoud daarvan over op bankrekening: NL40 INGB 0004833101 t.n.v. Stichting Gilde Amsterdam. 
Vermeld 'cadeaubon', naam en adres en wij sturen de cadeaubon naar u toe.


"Andere kijk op Amsterdam, met humor gebracht."

 

 

 

 

Super! Interessante verhalen: "Amsterdam met andere ogen" We zijn zeer tevreden over de wandeling en de gids. Hij heeft er leuk over verteld en we konden allerlei vragen stellen. Fijn dat mensen zich willen verdiepen in de historie en daar mooi over kunnen vertellen.

sluiten