[1] Oude Binnenstad


Oude Binnenstad


Het Begijnhof, de Oudemanhuispoort, het Spinhuis, de Schuttersgalerij of de Schreierstoren; of u tijdens de wandeling door de Binnenstad langs één van deze plekken komt, is een verrassing. Dat hangt af van de persoonlijke invulling door uw rondleider. Natuurlijk zijn persoonlijke voorkeuren bespreekbaar.


Wanneer en waar

Loop alle dagen van de week, behalve op maandag, deze wandeling om 11.00 uur of 14.00 uur, in groepen van maximaal 10 personen. Startpunt: Museumcafé Mokum bij het Amsterdam Museum, Kalverstraat 92, Amsterdam. Graag 15 minuten van tevoren aanwezig zijn.

U kunt een reguliere stadswandeling uiterlijk één werkdag van tevoren tot 15.00 uur reserveren. Reserveringen voor zaterdag en zondag moeten uiterlijk vrijdag vóór 15.00 uur binnen zijn.
Boek nu Oude Binnenstad.


Andere taal of andere begintijd?

Wilt u de wandeling in een andere taal of op een ander tijdstip dan 11.00 uur of 14.00 uur? Vraag deze vijf werkdagen van tevoren aan en geef uw wensen door. Wandelingen in het Engels en in Duits kunt u gewoon reserveren, wandelingen in andere talen moet u aanvragen.
Aanvraag Oude Binnenstad.
 

Wat vindt u ervan? 

Bijzonder vriendelijke en terzake kundige gids, ik ga dit aan andere mensen aanbevelen.

Super! Interessante verhalen: "Amsterdam met andere ogen".

Heel relaxed. Leuke plekjes gezien. Alle vrijheid om zelf in te vullen. Het was heel leuk! 

"Wat een genot om met W door de stad te lopen! Naast het feit dat W een super gids is, ben ik stiekem ook een beetje verliefd geworden......op W en al zijn verhalen!"

sluiten